15.6.11

Vremeplov (9)


Ovo je fotografija iz moje mladosti, tačnije od pre 24 godine, bila sam maturant. Moda ogromnih džempera, radjen na velike igle, milsim da je bila desetka, od svetlo žutog buklea. Sećam se dobro kad sam ga plela, znam da je bilo jako, jako brzo. I mnogo sam volela da ga nosim.
Hvala drugarici koja me je podsetila na ove bezbrižne dane:)


4.6.11

Kućica

akrilne boje na platnu, dimenzije 18 x 24

Boje koje nisu karakteristične za mene, ali nekako ih sve više koristim. Baš počinjem da ih volim.

2.6.11

U pauzi




izmedju šivenja, pletenja i ostalih ne tako inspirativnih poslova naslikala sam i ovog petla. Primetila sam da kad god zaželim da naslikam pticu, ja dodjem do petla. Kanda me nešto vuče na selo:)
U nedelju na Malom sajmu lepih stvari mi je bilo interesantno. Zanimljivo društvo, ljudi tj. žene i devojke koje posećuju ovakve manifestacije, maštoviti izlagači. Upoznala sam i dugogodišnju virtuelnu drugaricu Radicu, koja mi je poklonila ovaj divan lanac sa tako romantičnom damom, kakva ja verovatno nikada neću biti, ali ću ovaj poklon sa radošću nositi.


Finansijski i nije bilo neke vajde, ali računam na onu "prvi se mačići u vodu bacaju" (jadni mačići). Moje torbe se i nisu prodale, ali sam zato prodala narukvice od materijala i po koju špageti ogrlicu (a baš sam mislila da za to i neće biti nekog interesovanja, obećavam fotografije). Nema veze, bar ću menjati torbe do besvesti:))!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...