21.6.10

Prvo pravo "umetničko" delo

dimenzije 40 cm x 40 cm

Odvažila sam se i kupila platno za slikanje. I prikupila sam hrabrost da naslikam ovo i što je još važnije da "objavim" i prikažem svetu svoje umetničko delo. Ovakvih sličica imam još, radjenih na papiru, ali sve se nekako snebivam da ih stavim na blog. Ne znam da li se bojim kritike ili je nešto drugo u pitanju, ali kako god, rešila sam da kačim na blog ono što uradim. I da prevazidjem to osećanje snebivanja.

P.S. okačiću je na zid, naravno:)!

9.6.10

Ko bi rek'o!?


Pre otprilike mesec dana sam preko Etsy sajta naručila pečate i sve to ne bi bilo nimalo posebno da se to ne plaća preko Pay Pala. A sigurno znate da Srbija još uvek nije u tom sistemu, ali izgleda da funkcioniše. Pare su skinute sa računa, paketić sa pečatima je najurednije stigao na moju adresu. E, sad i sa adresom postoji začkoljica. Kad sam trebala da upišem ime zemlje, Srbije naravno nije bilo na tom spisku, ja sam upisala Hrvatska (Novi Sad, Srbija, Hrvatska). I čekala. I dočekala. Obradovala sam se kad sam videla da taj neko zna da ne treba da adresira tako kako sam napisala.
Da li će i sledeći put funkcionisati, videću!
Radovi na kući još uvek traju. Ovo je nekada bila žuta kuća, a sada:


Kao da sam na moru. Ili boja kuće Fride Kalo. Slovaci bi rekli: "Naša je!":)! Uživam u intenzitetu plave boje. Opčinjeno gledam u kuću i smeškam se.
I čekam da se radovi završe...
Zamalo da zaboravim. Ovo je 100. post. Kad pre?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...